JAROSŁAWIEC to miejscowość nadmorska położona na wybrzeżu Morza Bałtyckiego pomiędzy Ustką a Koszalinem. Panują tu unikalne walory klimatyczne oraz krajobrazowe, bogactwo lasów i nadmorski klif stwarzają idealne warunki dla przyjemnego wypoczynku. Miejscowość otaczają sosnowe lasy (m.in. sosna czarna, modrzew, daglezja). W regionie przeważa roślinność wydmowa. W Jarosławcu znajduje się latarnia morska z 1829 r. o wysokości 33,3 m. Można skorzystać z rejsu łodzią z niewielkiej przystani morskiej. Niedaleko miejscowości znajdują się również jeziora takie jak Kopań i Wicko. W Jarosławcu znajduje się Muzeum Bursztynu, które przedstawia genezę bursztynu bałtyckiego. Jest to jedyne na świecie scenograficzne muzeum bursztynu opierające się w pełni na rekonstrukcjach. Zbiory muzeum stanowi około 1500 muzealiów, z których 150 prezentowanych jest zamiennie na ekspozycjach.
Hotel *** NAT Za Wydmą położony jest w centrum miejscowości około 400m. od morza w bliskim sąsiedztwie Aquaparku „Panorama Morska”. Do centrum miasta ok. 500m. Ośrodek składa się z 3 segmentów połączonych ze sobą 3 kondygnacyjnych bez windy (parter, I i II piętro). Ośrodek oferuje pokoje 1 i 2 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym (WC, umywalka, prysznic), TV, lodówka, czajnik, ręcznik, leżak, parawan. Większość pokoi posiada balkon. Na miejscu kawiarnia, restauracja. Do dyspozycji gości: plac zabaw dla dzieci, siłownia zewnętrzna, wypożyczalnia rowerów, parking (płatny). Baza rehabilitacyjno-zabiegowa odpłatnie.
Wyposażenie pokoi i udogodnienia w obiekcie mogą ulec zmianie.
wyżywienie 3 x dziennie
wyżywienie 2 x dziennie
wyżywienie 2 x dziennie
wyżywienie 2 x dziennie
wyżywienie 2 x dziennie
wyżywienie 2 x dziennie
wyżywienie 2 x dziennie
wyżywienie 2/3 x dziennie
wyżywienie 3 x dziennie
wyżywienie 3 x dziennie
wyżywienie 2 x dziennie
wyżywienie 2 x dziennie
wyżywienie 2 x dziennie
wyżywienie 2 x dziennie
wyżywienie 2 x dziennie
wyżywienie 2 x dziennie
wyżywienie 2/3 x dziennie
wyżywienie 3 x dziennie
– 3 x dziennie (śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu)
– 2 x dziennie w formie bufetu (śniadania i obiadokolacje)